U petak će se po 17. put obilježiti još jedna Noć muzeja! Njezina tema Muzeji između stvarnog i digitalnog odlično opisuje trenutne prilike. Većina sadržaja ići će on line iako smo svi mi skupa svjesni da to nije zamjena za onaj pravi doživljaj muzejskog prostora, atmosfere i ljudi. Međutim tu smo gdje jesmo pa smo se i mi prilagodili situaciji i svojim programom smjestili negdje između stvarnog i digitalnog.

Muzej Grada Crikvenice biti će otvoren za posjetitelje u petak 28. siječnja od 10,00 do 14,00 te od 18,00 do 21,00 sat. Prilika je to da se posljednji put pogleda izložba Miće barke –  Brodomaketarstvo Slobodana Cara. Naravno, broj posjetitelja koji istovremeno borave u Muzeju je ograničen a sukladno važećim epidemiološkim mjerama potrebna je covid potvrda.

Svi oni koji iz različitih razloga ne mogu do Muzeja moći će pogledati različite on line sadržaje koje smo pripremili – vodstvo po spomenutoj izložbi, različita muzejska izdanja i video prilog o štirni na Jami u Selcu.

Budite on line i pratite naše objave, bit će nam drago. A ako uspijete doći do Muzeja možda na trenutak oživimo Noć muzeja kakva je nekad bila! Vidimo se!

 

Noć muzeja crikvenica